DACĂ Nu Apar

Termeni si conditii

1. Terminologie: in cele ce urmeaza serviciul dacanuapar.ro va fi numit pe scurt "serviciul". Serviciul este disponibil doar in retelele de telefonie mobila din Romania.

2. Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul doar in scopul in care a fost prevazut, si anume pentru a alerta o persoana cunoscuta asupra unei potentiale situatii de urgenta.

3. in cazul folosirii serviciului intr-un mod care contravine legislatiei romane in vigoare, utilizatorul este singurul responsabil in fata legii.

4. Serviciul nu se substituie serviciilor de urgenta. Apelati 112 in cazuri de urgenta. Utilizatorul va lua masuri de siguranta adecvate situatiei in care se afla sau masurile de siguranta pe care le foloseste in mod uzual in astfel de situatii. Utilizarea serviciului nu inlocuieste luarea unor masuri de siguranta adecvate in situatii potential periculoase pentru persoane sau bunuri. infin - Research&Development SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru pagubele produse persoanelor sau bunurilor in timpul utilizarii serviciului.

5. in cazul unei eventuale functionari defectuoase a serviciului, responsabilitatea financiara a infin - Research&Development SRL se va limita la pretul platit de catre utilizator pentru utilizarea serviciului.